konferens med övernattning

En klassisk tvådagarskonferens ger er möjlighet att både kunna konferera effektivt under dagtid – och umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren på kvällen. Mellan dagarna har du goda chanser att vila ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet på Bergendal. Omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Här kan du slappna av, andas ut och hämta ny energi efter dagens aktiviteter. För den som vill upptäcka omgivningarna finns såväl promenadstråk som löpspår.

Middag äter ni i någon av våra matsalar. Baren hittar ni högt upp på Falkberget, med storslagen utsikt över Edsviken. Intill baren finns också en generös uteplats.

Totalt har vi 86 enkelrum och 41 dubbelrum, totalt 168 bäddar. Alla rum har trådlös Internetuppkoppling och är rökfria. Fem rum är anpassade för att underlätta för personer med funktionshinder och två rum är anpassade för allergiker.

Vi har tre olika paket att välja mellan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.