älskade mingel

När pandemin nu ska tvingas släppa sitt hårda tag inser vi att vi är många som kommer att vilja få chans att gå på mingel och nätverka igen. Vi har därför skräddarsytt några paket för alla er som längtar efter att åter få kunna hänga tillsammans i baren och glida runt mellan kollegor med ett glas och en god bit mat.

Här har ni alla möjligheter att skapa en rejäl mingelfest! Oavsett om ni vill mötas inomhus mellan ståbord och sällskapslekar eller samlas utomhus med picknick i parken och olika teambyggande aktiviteter. Med mer än 40 års erfarenhet vet vi hur mycket behov och önskemål kan variera. Kanske vill ni få chans att äntligen bara ses ”på riktigt” och hänga tillsammans runt grillen på terrassen? Kanske vill ni mingla er igenom allt ni gör?

Tillsammans med rutinerad och serviceinriktad personal, vällagad mat (våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget kök) och stort engagemang skräddarsyr vi evenemang för både mindre sällskap och riktigt stora grupper. Äntligen blir det chans att mingla igen! Om vi håller oss utomhus eller inomhus får till stor del bero på vädret.

Vi skräddarsyr evenemang för er som älskar att mingla

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.