BANKETT

Är det dags att fira något riktigt ordentligt? Vill du slå på stort med en bankett? Då kan det vara bra att veta att Bergendal rymmer lysande möjligheter till högtidlig fest!

Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet på Bergendal. Omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Här hittar du såväl park som egen brygga att lägga till vid. Vår bar bjuder på panoramavy över Edsviken och vi har flera festmatsalar i olika storlekar och miljöer att välja mellan, från genuin herrgårdsmiljö till våra moderna miljöer uppe på Falkberget.

Så dra på dig aftonklänningen eller fracken och låt oss rulla ut den röda mattan. Mingla med vänner och slå er sedan ner tillsammans vid tjusiga bord. Om du vill ser vi naturligtvis till att mingelfotografen förevigar kvällen.

Med mer än 40 års erfarenhet vet vi hur mycket behov och önskemål kan variera. Tillsammans med rutinerad och serviceinriktad personal, vällagad mat (våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget kök) och stort engagemang skräddarsyr vi evenemang för både mindre sällskap och riktigt stora grupper.

Vi har tre paket att välja mellan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.