digitalt möte

På Bergendal finns enkla och trygga lösningar för digitala möten, trots de svårigheter som Covid-19 skapat. Under sommaren 2021 har vi uppgraderat konferenstekniken på Bergendal. Vi kan nu erbjuda grupper möjlighet att mötas i miljöer med både analog avskildhet och marknadens bästa streaminglösningar.

Kanske behöver några sitta med via länk? För er finns enkla lösningar i alla våra mötesrum. Vi erbjuder en komplett lösning med kamera, ljudupptagning och högtalare av god kvalitet. Detta underlättar för dig som vill kunna förbättra det mindre hybridmötet utan krångel.

Kanske är ni många och behöver livesända er konferens? Kanske är ni spridda över landet eller världen? Bergendal ger dig tillgång till marknadens bästa streaminglösning för möten på distans. Här hittar du helt enkelt en kraftfull och komplett lösning för videokommunikation med hög kvalitet. Tillsammans med en rad säkra lokaler att mötas i och sända ifrån. Här kan ni enkelt livesända för upp till 2 000 personer – eller om ni behöver genomföra ett analogt möte i grupp med en talare på annan plats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.