fräsch start

Behöver ni en fräsch och ny start? Då är Bergendal en perfekt plats! Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet på Bergendal. Omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Här ryms både ro och inspiration.

För dig som vill satsa på en hälsosam omstart har vi därför tagit fram tre olika paket som varierar träning med sköna aktiviteter och matlagning. Alla måltider i är vegetariska – eller veganska om ni önskar.

Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i. Därför är vi måna om att servera vällagad mat och det är med passion för och kunskap om vad som är goda råvaror, som våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget kök. Energin utifrån är ju det som ska bygga ny energi inifrån.

Energin utifrån är ju det som ska bygga ny energi inifrån

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.