junior suites

Vi har totalt 4 junior suites.

Rum 611 ligger i huvudbyggnaden och erbjuder en magnifik utsikt över Edsviken. Rummet är uppdelat med hall, litet vardagsrum, sovrum, sminkrum samt badrum. Badrummet erbjuder dusch. Förutom en queen size säng har rummet även en bäddsoffa vilket gör rummet möjligt att bo i för antingen tre vuxna eller två vuxna och 2 barn.

Rum 410 ligger i huvudbyggnaden och är en ”junior suite twin”, som bland annat erbjuder två 120 centimeter breda sängar (som vi kan ställa ihop eller isär) och vacker utsikt över Edsviken. Utöver sovrummet med sina generösa sängar består den lilla twin-sviten av en hall med garderob, ett vardagsrum och ett helkaklat badrum med dubbeldusch. I vardagsrummet finns en bäddsoffa, som möjliggör boende för upp till tre vuxna eller två vuxna och två barn, tillsammans med en fåtölj och ett soffbord.

Rum 1003 ligger högst upp i herrgårdens ena flygelbyggnad. Denna svit lämpar sig extra bra som bröllopssvit och består av ett stort rum samt badrum. Denna svit är smakfullt inredd i herrgårdsstil, har 160 cm queen size säng samt har badrum med badkar.

Rum 2003 ligger högst upp i herrgårdens ena flygelbyggnad. Denna svit lämpar sig extra bra som bröllopssvit och består av endast ett stort rum samt badrum. Denna svit är smakfullt inredd i herrgårdsstil har 160 cm queen size säng samt har badrum med badkar.

Sammantaget för alla våra sviter; skrivbord, fåtölj, TV, vattenkokare och annat som behövs för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Alla hotellrum är rökfria, har trådlös Internetuppkoppling och utsikt över parken eller sjön. Tillgång till fri parkering samt relaxavdelning ingår alltid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.