konferens nära arlanda och stockholm

Bergendal är en mötesanläggning vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter.

Naturliga möten på Bergendal

Det här är en mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur. Ett möte här är ett möte i tid och rum. Platsen är historisk torparmark och lämningar utmed Edsviken visar hur vikingar för länge sedan levt och färdats här. Vi tror på traditioner och värnar vår historia, men vi tror också på förnyelse och engagemang för en trygg framtid.

Möte mellan gammalt och nytt

Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort engagemang vill vi få dig att trivas hos oss! Vår målsättning är att du ska känna dig så välkommen att du både vill komma tillbaka – och rekommendera oss till kollegor och vänner.

Varmt välkommen till vår vita pärla och Edsviken.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.