VINTERBRÖLLOP

Välkommen till Bergendal iklädd vacker vinterskrud. En magisk plats där naturen smälter samman med elegans och romantik, som kommer att göra din dröm om ett magiskt vinterbröllop till verklighet.

Vinterbröllopspaketen inkluderar en vacker utomhusvigsel där ni kan utbyta era löften mitt i den förtrollande vintermiljön. Tänk dig att stå framför era nära och kära, omgivna av snöklädda träd, medan ni säger ”ja” till varandra. Det kommer verkligen att vara en ceremoni att minnas för evigt.

Efter vigseln kommer ni och era gäster att bli bjudna på en fantastisk bröllopsmiddag, tillagad med säsongens färska råvaror. Tillsammans med middagen erbjuder vi ett dryckespaket som kompletterar maten perfekt och ger er och era gäster en festlig stämning under kvällen. Efter den underbara middagen är det dags att festa in på småtimmarna.

FRI LOKALHYRA

För att göra er vistelse ännu mer bekväm och avkopplande kan ni boka övernattning på hotellet.

Vi bjuder på lokalhyran under perioden november-mars när ni bokar något av paketen som är presenterade nedan. Det är vår sätt att tacka er för att ni valde oss för er speciella dag.

Så låt Bergendal bli den plats där ert vinterbröllop blir till verklighet. Vi kommer att se till att varje detalj är perfekt så att ni kan njuta av en oförglömlig upplevelse tillsammans med era nära och kära. Välkomna till vårt vinterparadis!

Giltig period november – mars

VINTERBRÖLLOPSPAKET

Fri lokalhyra

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.