BJUD IN TILL VINTERBRÖLLOP, SÅ BJUDER VI PÅ HOTELLFRUKOST!

Gnistrande dagar och djupt mörker. Vintern kan bjuda på vackra kontraster. Och det är en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest. Vi tror att det är en av anledningarna till att många väljer just vinterbröllop. Bortsett från bilden av att ha ett bröllop i ett gnistrande vitt vinterland såklart. Till er som vill bjuda in till värme, ljus och glädje när året är som allra mörkast har vi ett erbjudande: Om ni bjuder på bröllopsmiddag, bjuder vi samtliga gäster på hotellfrukost dagen efter.

Gäller bröllop under november, januari, februari och mars månad. Välj mellan något av våra pärlpaket för fest hos oss.

FIRA TRYGGT

Med miljömärkning, fyra stjärnor enligt Visita, säkerhetsklassning enligt Safe Hotels, bemanning dygnet runt, roomservice, matsalar och bar med utsikt – är det ett lika klokt som tryggt och bekvämt val att välja Bergendal. Fri parkering, internetuppkoppling samt inträde till relaxavdelning och gym ingår alltid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.