VIGSELPAKET

Vi erbjuder olika vigselpaket för de om vill viga sig på Bergendal. Bergendal erbjuder endast vigsel hos oss om någon av dessa lösningar nedan bokas, detta för att vi alla ska vara väl förberedda inför er stora dag och kunna ge er bästa möjliga service. Om ni väljer att boka en vigsel utomhus utan tält så ingår alltid en lokal inomhus i paketet. Denna lokal fungerar som en plan B om vädergudarna inte är på er sida just denna dag. På Falkberget finns möjlighet till vigsel i tält på gräsmattan till vänster om terrassen samt på terrassens trädäck eller inomhus. Intill herrgården finns möjlighet till vigsel i tält i parken framför herrgården ner mot vattnet, vid vår brygga eller inomhus i herrgården. Bergendal äger bryggan men allemansrätten råder på bryggan. Marken intill bryggan ägs av kommunen och inte Bergendal vilket gör att vem som helst har rätt att vistas där.

Har du bokat Falkberget som festlokal kan du inte boka vigselpaket vid herrgården eller bryggan. Har du bokat herrgården som festlokal så kan inte Falkbergets terrass eller område bokas för vigsel. Eventuella dekorationer till vigsel ombesörjes, bekostas, levereras och placeras av kunden. Eventuella dekorationer ska placeras och tas bort inom ramen av tält/lokalhyran. Vi behöver besked senast 3 månader innan arrangemanget om ni önskar något av våra vigselpaket för att vi ska kunna hyra in tält och stolar enligt paketen.

VIGSEL PÅ FALKBERGET

Vigsel utomhus i tält på Falkberget

VIGSEL VID HERRGÅRDEN

Vigsel utomhus i tält vid herrgården

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.