HÄR FINNS MYCKET ATT göra och UPPTÄCKA PÅ EGEN HAND

För dig som vill aktivera dig är Bergendal en utmärkt plats. Med naturen utanför dörren och bara 20 minuter till Stockholms city finns det naturligtvis en hel del att göra på egen hand. Oavsett om du vill ta en golfrunda, bara sitta på bryggan eller uppleva naturen på vandring längs Roslagsleden. Eller om du ännu hellre tar en fika och shoppar loss på en vandring genom Stockholms city. Här finns alla möjligheter att söka nya perspektiv – på vatten eller land.

Efter att ha suttit still i ett möte en hel dag kan det vara skönt att släppa tankarna och göra något annat ett tag. Närheten och läget gör möjligheterna oändliga. För dig som vill hitta på något aktivt finns både padel- och golfbanor på ett bekvämt avstånd från Bergendal. Vill du hellre ta det lugnt kan du välja att besöka vår relaxavdelning med gemensam bastu och en japansk sittpool som är öppen året runt. Är det varmt väder kanske ett dopp i Edsviken är att föredra. Framåt kvällskvisten kan vi rekommendera att utmana kollegorna i en biljard- eller bouleturnering. En sak är i alla fall säker – du behöver aldrig ha tråkigt på Bergendal!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.