STOCKHOLMS NÄRMASTE MÖTESPLATS

Med ett stort antal konferens- och möteslokaler, hotellrum och mer än 40 års erfarenhet av att arrangera möten och konferens vet vi hur man skräddarsyr väl fungerande lösningar för såväl mindre sällskap som större grupper. Vi vet hur mycket behov och önskemål kan variera. Vissa söker avskildhet medan andra behöver arbeta på att lära känna varandra bättre. En del övernattar, några konfererar över dagen.

Hur dina behov och önskemål ser ut vet vi inte ännu, men du kan känna dig trygg i att vi har lösningar och vet vad som krävs för att skapa effektiva möten. Oavsett om du vill vistas i herrgårdsmiljö eller moderna rum.

Vissa av era kollegor kanske inte kan närvara fysiskt på mötet hos oss. Kollegor som är med via länk är inga problem! Meddela oss vid bokningstillfället att ni ska ha det upplägget så ordnar vi med utrustningen. 

Med kvalificerat hållbarhetsarbete och miljömärkning, fyra stjärnor enligt Visita, säkerhetsklassning enligt Safe Hotels, bemanning dygnet runt, roomservice, matsalar och bar med utsikt – är det ett lika klokt som tryggt och bekvämt val att välja Bergendal. Fri parkering, internetuppkoppling samt inträde till relaxavdelning och gym ingår alltid.

en del av Svenska möten

Att Bergendal är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Bergendal äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

Mötescertifierade

Sedan mars 2023 är samtliga mötesrådgivare på Bergendal mötescertifierade av Svenska Möten. Detta innebär att våra medarbetare har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rågivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att v på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.