RESTAURANG FALKBERGET

Vår största restaurang hittar du högst uppe på Falkberget, med vacker utsikt över Edsviken. Restaurang Falkberget ligger i direkt anslutning till Sturebaren och stilen här är modern. Här serveras tex konferensmåltider, hotellfrukost, luncher, middagar och ala carte. Utbudet varierar över året och du kan hitta det mesta här i Restaurang Falkberget. Välkommen.

BOKA BORD
Vardagar 07-09, utvalda helger 07:30-10

HOTELLFRUKOST

Njut av den ultimata morgonglädjen på vår klassiska hotellfrukost! Hotellfrukosten serveras i restaurang Falkberget med storslagen utsikt över Edsviken som sätter den perfekta tonen för din kommande dag.

LÄS MER OCH BOKA
Vardagar 11-13, utvalda helger 11-13

LUNCHBUFFÉ

Mitt i er vistelse av liv och rörelse ger vår lunchbuffé en välkomnande paus, så att du kan ladda och tanka energi. Så oavsett om du gör affärer, nätverkar med kollegor eller besöker oss med en vän så gör vår lunchbuffé till en höjdpunkt i din upplevelse.

LÄS MER OCH BOKA
Vardagar 17-20, utvalda helger 17-20

MIDDAG

Middagsdags? Oavsett om du är sugen på en klassisk trerätters middag, en livlig mingelbuffé, en rykande grillfest eller enkelheten i ett à la carte-utbud, har vi den perfekta middagslösningen för just ert sällskap. Varje rätt är omsorgsfullt tillagad av våra duktiga kockar som är dedikerade till att leverera utmärkta smaker, kvalitet och hållbara menyer.

LÄS MER OCH BOKA
4 matsalar på Falkberget

Chambre séparée

Ta er matupplevelse till en ny nivå genom att abonnera en Chambre séparée till er måltid. Upplev exklusivitet i en av våra fyra moderna matsalar med närheten till naturen, stora fönster, havsutsikt och generöst ljusinsläpp. Förhöj din upplevelse ytterligare genom att låta oss ordna en scen och middagsunderhållning som kommer att sätta pricken över i:et på er kväll.

LÄS MER
Se hela vårt utbud

MENYER

På Bergendal finner du klassisk matlagning, ofta i ny tappning. Vackra omgivningar och arbete utifrån säsongen råvaror bidrar till kreativitet och likaså skaparlust i köket – vilket ger förutsättningar för förnyelse vilket speglas i våra menyer. För dig som gäst innebär det möjligheter att prova nya rätter och smaker.

Menyer
Uppläggning av mat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.