fest eller kickoff

Med gott om möteslokaler, flera matsalar, hotellrum och mer än 40 års erfarenhet av att arrangera konferenser och festligheter – har vi på Bergendal allt som behövs för en bra kickoff och riktigt bra feststämning. Oavsett om ni söker avskildhet, behöver bygga teamkänsla eller bara vill rocka loss tillsammans. Vi kan erbjuda aktiviteter och underhållning som lockar till skratt, väcker tävlingsinstinkter eller bjuder på välbehövliga pauser. Ni kan naturligtvis också välja att bara relaxa. Glid ner i den japanska sittpoolen utomhus eller njut av ångbastu, torrbastu och träningsmöjligheter i relaxavdelning och gym. Oavsett vilken stämning som efterfrågas på just er kickoff – så finns alla möjligheter här.

Våra matsalar

Hos oss finns det flera festmatsalar i olika storlekar och miljöer att välja mellan. Från mer modernt till genuin herrgårdsmiljö. På Falkberget hittar du Bergendals mer samtida delar och vår stora matsal i modern stil, som ligger i direkt anslutning till bar och utomhusterrass. Här uppe på berget bjuds vi lika mycket på närhet till naturen som enastående panoramavy över Edsviken. Medan du i herrgårdsbyggnadens matsal kan du slå dig ner och njuta god mat i anrik miljö – inspirerad av jugend, nationalromantik och svensk 1700-talsarkitektur. 

En kickoff är något alldeles särskilt. Den markerar början på något nytt och behöver lika ofta rymma goda möjligheter att förmedla målsättningar och visioner som att skapa samhörighet och motivation.

Våra färdiga kickoff-paket där allt är inkluderat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.