hundvänligt hotell

Bergendal är ett hundvänligt hotell norr om Stockholm. Här din hund lika välkommen som du. Vi erbjuder flera hotellrum för dig som reser med hund, så du kan gärna ta med dig pälsklingen när du bor hos oss. Flera av oss som arbetar på Bergendal har själva hund och vet hur svårt det kan vara att åka iväg i en eller flera dagar. Vi vill därför hjälpa dig att på ett smidigt och enkelt sätt kunna ta med dig din hund under din vistelse hos oss. Detta betyder att vi tänkt igenom flera olika lösningar som funkar på Bergendal och som vi gärna diskuterar med dig inför ditt besök, kontakta gärna oss så berättar vi mer om möjligheterna som finns för dig som hundägare.

I vårt lilla annex har alla rum direkt access ut, vilket gör det utmärkt för hundägare. Rummen här är tvåbäddsrum med hall och badrum. Utöver de två sängarna finns i varje rum även skrivbord, fåtölj, TV, vattenkokare och annat som kan behövas för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Här bor ni trivsamt med fina promenadstråk intill Edsviken utanför dörren. Det är dessutom nära till parkeringen. Vid behov kan vi även ordna rum anpassade för hundar i vår huvudbyggnad där vi har alla våra single rooms. Alla rum är rökfria och har trådlös Internetuppkoppling.

Hund på konferens

Besöker du oss för en konferens och det är okej för dina kollegor så är din hund välkommen in i våra konferenslokaler. Din pälskling är också välkommen till vår restaurang där vi har avsedda platser för hundägare, både inom- och utomhus.

Om du hellre vill låta hunden få egen-tid i bilen istället för att ta med den in på restaurangen, konferenslokalen eller hotellet – då kan vi ordna så att du kan parkera din bil nära vår huvudbyggnad.

Vid vår brygga finns även en mindre strandkant där hunden enkelt kan gå i och bada.

HUNDPAKET

Hundpaket, alltså vistelse på Bergendal tillsammans med din hund, måste förbokas. För hundpaket tillkommer en tilläggskostnad om 350 kronor per rum utöver ordinarie rumspris. Då ingår lån av hundfilt och vattenskål samt en give-away i form av godis. 

Varmt välkomna! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.