Dagkonferens


Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Med vårt upplägg för dagkonferens kan ni konferera effektivt och sedan åka hem. De som vill kan naturligtvis gärna även välja att avsluta dagen med en trevlig middag i någon av våra matsalar – i genuin herrgårdsmiljö med utsikt över park, allé och brygga eller i modern miljö med storslagen utsikt över Edsviken. Vi kan skräddarsy konferensen efter era behov och önskemål.

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet på Bergendal. Omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Här ryms både ro och inspiration.

Kanske kan alla inte närvara fysiskt på mötet hos oss? Inga problem! Om du bara meddelar oss vid bokningstillfället så ordnar vi all utrustning ni kan behöva för ett upplägg med kollegor via länk, ett så kallat hybridmöte. Vi har tre olika dagkonferenspaket att välja mellan. Alla inkluderar naturligtvis det nödvändigaste för en bra konferens – och vissa även lite mer än så.

Vi har tre olika dagkonferenspaket att välja mellan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.