DRYCK – EN STOR OCH SPÄNNANDE VÄRLD

Genom våra dryckesprovningar vill vi ge en försmak för hur man kan lära sig att navigera i dryckernas stora och dramatiska värld. Vilket gör det inte bara lättare att oftare hitta rätt – det ger sig också goda förutsättningar till nya personliga resor. För att smaken är som baken, det är tydligt när vi pratar dryck.

Drycker har långt mer att tillföra än att agera törstsläckare. Men på samma sätt som de kan bjuda på både spännande och harmoniska resor kan de också bjuda på oväntade överraskningar och magplask. Som när favoritviner plötsligt kanske alls smakar som tänkt till maten.

Våra dryckesprovningar

Den som kan ta till sig insikten att smak är något personligt har mycket att vinna. En dryckesprovning sker under ledning av någon som kan hjälpa dig att utveckla dina navigationsmöjligheter. En både god och lärorik aktivitet! Vi berättar lika gärna om hantverket bakom olika produkter som hur man bäst ”tar sig an” olika drycker. Varför dekanterar man till exempel ett lagrat vin? Hur skiljer sig flaskan med den brittiska rommen från den spanska? Hur optimerar man smakerna i något så enkelt som en Dry Martini? Och vad är det egentligen som skapar harmoni mellan mat och dryck?

Om du väljer huvudtema för er smakresa, så ordnar vi innehållet. Vi är anpassningsbara och kan bygga kombinationer av drycker med hög kvalitet, baserade på såväl intressen som kunskapsnivåer.

VAD VILL NI PROVA?

Alla våra dryckesprovningar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.