_77A9868_copy
_77A9790
NT0A2192
NT0A2448
_MG_0301
Bergendal
Bergendal

Konferenslokaler

Vad passar bäst? Ett torp? Stallet? Några fåtöljer? Eller kanske en amfiteater? Med 25 variationsrika möteslokaler, den största rymmer upp till 168 personer, bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda. Allt miljömärkt, med högsta säkerhetsklass och utvalt av Svenska Möten.

På Bergendal har alla konferensrum fönster, så här är ljuset och naturen alltid nära. Samtliga konferenslokaler har modern teknik. Tillgång till konferenstekniker dagtid alla vardagar samt andra tider enligt överenskommelse.

Saknar du en föreläsare eller behöver du hitta en bra mötesmodell? Vår möteskoordinator hjälper dig med alla detaljer, från transporter och möteslokaler till aktiviteter och mat.

Bokningen

08-444 51 51

Boka konferens

Beskuren

Stora möten

På Bergendal finns oändliga möjligheter att arrangera stora evenemang och möten. Vi har flera rymliga lokaler med stor flexibilitet att förändra efter era önskemål.
beskuren

Mindre möten

På Bergendal finns oändliga möjligheter att arrangera evenemang och möten. Vi har ett antal mindre möteslokaler, perfekt för den mindre gruppen där vi erbjuder våra gäster en ombonad miljö. Välj själva mellan klassisk styrelsesittning, ett fåtöljmöte eller ett VIP-möte. 
Covidclean puff

No.1: CovidClean

Bergendal är Sveriges första CovidClean-certifierade hotell! Den internationella och helt nya standarden säkerställer åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Att ha granskats och kvalitetssäkrats av tredje part innebär ökad trygghet för både våra gäster och medarbetare.

 

Puff_testning

Säkra konferensen mot Covid-19 (PCR-test)

Säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare har alltid högsta prioritet för oss på Bergendal. Nu tar vi nästa steg i arbetet med att skapa lösningar för konferenser fria från covid-19: PCR-prov före konferens. Läs mer! 

Repan
_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

puff

Dagkonferens

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem.

Händer2

Kickoff

En kickoff är något alldeles särskilt. Den markerar början på något nytt och behöver lika ofta rymma goda möjligheter att förmedla målsättningar och visioner som att skapa samhörighet och motivation.

987A2818

Boka Take Away

Vi ser nu även till att kunna erbjuda matlösningar med säkra avstånd i form av take-away. Oavsett om du som gäst vill ta med dig mar härifrån eller om du vill att vi kommer dit du är. Smaklig måltid!

Covidclean puff

No.1: CovidClean

Bergendal är Sveriges första CovidClean-certifierade hotell! Den internationella och helt nya standarden säkerställer åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Att ha granskats och kvalitetssäkrats av tredje part innebär ökad trygghet för både våra gäster och medarbetare.

 

shutterstock_1047574045 (1)

Hållbart hotell

Ett konferenshotell riskerar att vara rätt resurskrävande och därför lägger vi stor kraft vid att arbeta så hållbart och klimatsmart som möjligt. Som Svanenmärkt konferenshotell sedan 1990-talet och med nutidens klimatpositiva certifieringar brukar vi säga att vi har ”svart bälte” i miljöengagemang på Bergendal.