ett eget våningsplan

När du väljer Fröken Ellens källarvåning får du ett helt eget våningsplan för dig själv. Här har herrgårdens gamla mangelrum blivit ett konferensrum och vedkällaren en mysig lounge. 

Vikdörrar emellan gör det enkelt att välja öppen eller sluten planlösning. Perfekt för ledningsgrupper, utvecklare eller andra som behöver kunna vara mer privata. Här kan ni både arbeta och fika helt ostörda av andra.

Källarvåningen rymmer även ett mindre foajérum och ett rum med en bar och en vinkällare. Intill baren finns dessutom ett kök, vilket gör det här till en utmärkt lokal för till exempel matlagningsaktiviteter och dryckesprovningar.

Efter dagens konferens kan vi enkelt omvandla Fröken Ellens källarvåning till en privat liten festvåning. Eller till platsen där det stora kalaset kan fortsätta och dansen börja, efter en stor festmiddag i matsalen. Välkommen till Fröken Ellens källarvåning.

Är några av era gäster med via länk? Vi har all teknik som krävs för ett helt- eller delvis digitalt möte inklusive studiomiljöer. Meddela oss när du bokar! 

Parkettsittning: 30 personer

Skolsittning: 20 personer

U-bord: 18 personer

Styrelse: 18 personer

Total yta 25 m² (endast konferensrum)

Andra lokaler för mindre möten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.