Vår största lokal

Vår största lokal Edsviken är belägen vid receptionen och har närliggande grupprum för mellan 8-12 personer.

Lokalen har en sida med fönster från golv till tak och en generös takhöjd som ger en känsla av ljus och rymd. Gardinerna i fönstren är försedda med ljusspel, ni väljer färgen.

Detta ingår i konferenslokalen: 

Edsviken är utrustad med två stycken projektorer med dukar, hörslinga, mikrofoner & headset (max. 6 enheter kan köras samtidigt) samt en scen som är 4×2 meter och 20 cm hög. I lokalen finns även två stora whiteboardtavlor och fyra stycken blädderblock på stativ.

Är några av era gäster med via länk eller behöver ni spela in mötet? I Edsviken finns både kamera och ljudupptagning direkt in i ert digitala möte som sker via våra headset och mikrofoner. För mindre möten har vi även externa ljudpuckar vi kan lägga ut i lokalen som plockar upp ljudet i rummet (behöver förbokas). Allt ni behöver ha med er är en egen laptop med videomötesprogram, tex. Teams eller Zoom.

Meddela oss i förväg om ni ska ha ett helt eller delvis digitalt möte för att vi ska kunna ge er den bästa upplevelsen av mötet. 

För mer avancerad studioteknik och digitala möteslösningar har vi tätt samarbete med leverantörer kring detta. 

Storlek: 150 m²

Parkettsittning: 170 personer

Skolsittning: 98 personer

U-bord: 38 personer

Öar: 100 personer (10 x 10) Här finns flera alternativ!

Styrelse: 50 personer

Andra lokaler för stora möten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.