BORGENVIKEN

Möteslokalen Borgenviken finner du intill receptionen och vår vackra lobby. Borgenviken har en generös takhöjd, optimalt ljusinsläpp från stora fönster och är utrustad med modern teknik. Gardinerna i fönstren är försedda med ljusspel.

Detta ingår i konferenslokalen: 

Borgenviken är utrustad med en projektor med duk, mikrofoner samt headset (max. 4 enheter kan köras samtidigt), hörslinga, stor whiteboardtavla samt blädderblock på stativ.

Är några av era gäster med via länk eller behöver ni spela in mötet? I Borgenviken finns både kamera och ljudupptagning direkt in i ert digitala möte som sker via våra headset och mikrofoner. För mindre möten har vi även externa ljudpuckar vi kan lägga ut i lokalen som plockar upp ljudet i rummet (behöver förbokas). Allt ni behöver ha med er är en egen laptop med videomötesprogram, tex. Teams eller Zoom.

Meddela oss i förväg om ni ska ha ett helt eller delvis digitalt möte för att vi ska kunna ge er den bästa upplevelsen av mötet. 

För mer avancerad studioteknik och digitala möteslösningar har vi tätt samarbete med leverantörer kring detta. 

Storlek: 108 m²

Parkettsittning: 90 personer

Skolsittning: 72 personer

U-bord: 34 personer

Öar: 60 personer (10 x 6) Här finns flera alternativ!

Styrelse: 40 personer

Andra lokaler för stora möten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.