BOCKHOLMEN

Bockholmen ligger avskild med eget vardagsrum och egen uteplats. Lokalen har två sidor fönster med utsikt över vattnet och två sidor whiteboardskrivyta och är utrustad med modern teknik.

Konferenslokalen i kombination med sitt eget vardagsrum gör att grupparbeten eller flexibla fikapauser inte är något problem. Njut av utsikten och närheten till vattnet!

Detta ingår i konferenslokalen: 

Bockholmen är utrustad med en stycken projektor med duk. I lokalen finns även två stora whiteboardtavlor och flera blädderblock på stativ.

Är några av era gäster med via länk eller behöver ni spela in mötet? I Bockholmen finns kamera och ljudupptagning som ligger infällt i taket. Detta gör denna lokal utmärkt för ert digitala möte. Allt ni behöver ha med er är en egen laptop med videomötesprogram, tex. Teams eller Zoom.

Meddela oss i förväg om ni ska ha ett helt eller delvis digitalt möte för att vi ska kunna ge er den bästa upplevelsen av mötet. 

För mer avancerad studioteknik och digitala möteslösningar har vi tätt samarbete med leverantörer kring detta.

Storlek: 124 m²

Parkettsittning: 80 personer

Skolsittning: 56 personer

U-bord: 28 personer

Öar: 72 personer (12 x 6) Här finns flera alternativ!

Styrelse: 36 personer

Andra lokaler för stora möten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.