fågelsången

Konferenslokalen för avskildhet och inspiration

Välkommen till Fågelsången, den avskilda konferenslokalen belägen i vårt externa hus, Stora Annexet. Med sin idylliska placering vid äppelträden i trädgården och närheten till naturen, erbjuder Fågelsången en unik och inspirerande miljö för konferenser och möten.

Här finner du en elegant och nyrenoverat rum, komplett med ett stort bord för 8 personer, storbilds skärm, ett fullutrustat kök och ett bekvämt vardagsrum. Den lugna och avskilda atmosfären gör Fågelsången till den perfekta platsen för kreativa diskussioner och produktiva möten.

För att göra din vistelse ännu mer behaglig och avkopplande, erbjuder Fågelsången även en egen uteplats. Här kan du njuta av frisk luft och vacker natur under pauserna eller efter mötet.

För att göra din upplevelse komplett erbjuder vi möjligheten att avnjuta välsmakande lunch och middag serverad direkt i lokalen. Dessutom strävar vi alltid efter att erbjuda möjligheten att checka in och bo i våra bekväma hotellrum i samma byggnad.

Upplev Fågelsången och låt dig inspireras av dess charm, elegans och lugnande omgivningar. Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt team för en minnesvärd konferensupplevelse i Fågelsången!

SNABBFAKTA

  • Avskildhet
  • Naturnära
  • Max. 8 personer
  • Storbilds skärm
  • Möjlighet till måltider serverade i lokalen

ANDRA LOKALER FÖR MINDRE MÖTEN

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.