Konferens med utsikt

Högst upp på berget med en storslagen utsikt över Edsviken finner du möteslokalen Tureberg. Lokalen har en generös takhöjd, fönster från golv till tak och en vacker utsikt över vattnet.

Lokalen är belägen i vår övre foajé intill bar och matsal. Intill konferenslokalen ligger även fyra stycken grupprum som går att boka till om ni önskar. 

I lokalen ingår: 

Tureberg är utrustat med projektor med duk, headset & mikrofoner (max. 4 enheter kan köras samtidigt), hörslinga och är anpassad för rörelsehindrade. Lokalen har även två stora whiteboardtavlor och blädderblock på stativ. 

Är några av era gäster med via länk eller behöver ni spela in mötet? I Tureberg finns både kamera och ljudupptagning direkt in i ert digitala möte som sker via våra headset och mikrofoner. För mindre möten har vi även externa ljudpuckar vi kan lägga ut i lokalen som plockar upp ljudet i rummet (behöver förbokas). Allt ni behöver ha med er är en egen laptop med videomötesprogram, tex. Teams eller Zoom.

Meddela oss i förväg om ni ska ha ett helt eller delvis digitalt möte för att vi ska kunna ge er den bästa upplevelsen av mötet. 

Storlek: 108 m²

Parkettsittning: 100 personer

Skolsittning: 72 personer

U-bord: 34 personer

Öar: 60 personer (10 x 6) Här finns flera alternativ!

Styrelse: 40 personer

Andra lokaler för stora möten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.