Mötesmiljö i avskildhet

I Stallet kan vi erbjuda en mötesmiljö i avskildhet. Stallet är en generös konferensvilla med rymligt mötesrum och stor cafédel – bara för er.

Stallet är uppdelat på två våningsplan där nedre planet rymmer entré och en stor fikalounge. Fikaloungen ger er möjlighet till flexibla fikapauser men även utrymmen för grupparbete. Övre planet är utrustad som en konferenslokal med modern teknik samt hörslinga. 

Är några av era gäster med via länk eller behöver ni spela in mötet? I Stallet finns både kamera och ljudupptagning via extern ljudpuck vi sätter ut i lokalen som plockar upp ljudet i rummet (behöver förbokas). Allt ni behöver ha med er är en egen laptop med videomötesprogram, tex. Teams eller Zoom.

Meddela oss i förväg om ni ska ha ett helt eller delvis digitalt möte för att vi ska kunna ge er den bästa upplevelsen av mötet. 

För mer avancerad studioteknik och digitala möteslösningar har vi tätt samarbete med leverantörer kring detta. 

Storlek: 95 m²

Parkettsittning: 110 personer

Skolsittning: 72 personer

U-bord: 32 personer

Öar: 66 personer (11 x 16) Här finns flera alternativ!

Styrelse: 40 personer

Andra lokaler för stora möten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.