RESTAURANG FALKBERGET

På Falkberget hittar du Bergendals mer samtida delar och vår stora matsal i modern stil, som ligger i direkt anslutning till bar och utomhusterrass. Här uppe på berget bjuds vi lika mycket på närhet till naturen som enastående panoramavy över Edsviken – det är lätt att förstå varför platsen fått namnet Falkberget.

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositivt hotell med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i. Därför är vi måna om att servera vällagad mat. Med passion för och kunskap om vad som är goda råvaror, lagar våra kockar all mat från grunden i vårt eget kök. De utgår gärna från säsongens råvaror och maten är till stor del ekologiskt anpassad.

Till god mat hör även god dryck. Nära samarbete med sommelierer ger dig möjlighet att välja ur ett genomtänkt sortiment av drycker när du besöker oss på Bergendal.

Smaklig måltid!

Restaurang Falkberget

Aktuellt på Falkberget

BOKA BORD

Vi serverar frukostbuffé, lunchbuffé och på kvällen serveras en 3-rätters meny alla vardagar. Utvalda helger har vi helgmenyer för både lunch och middag. Vad som serveras hittar ni under menyer. Vi erbjuder alltid ett vegetariskt alternativ. Naturligtvis tar vi även hänsyn till eventuella allergier eller specialkost, läs mer om det här.

För bästa service och garanterad plats, boka bord i förväg. Drop-in tar vi emot i mån av plats, se i bokningsmodulen till höger om vi har öppet. Finns det inte platser för datum och sittning så är det fullbokat eller abonnerat.

Är ni fler än 8 personer i sällskapet? Ring eller mejla till oss med er bordsbokning. Du bokar bord inomhus, om vi har möjlighet så kan vi sedan på plats erbjuda bord på utomhusserveringen, det lämnar vi till hovmästaren! 

Frukostbuffé vardagar 07:00-09:00, 150 kr per person
Lunchbuffé vardagar 11:30-13:00, 215 kr per person
Trerättersmiddag vardagar 17:00-20:00, 595 kr per person

Behöver du hjälp med att boka? Kontakta oss enligt nedan. 

restaurang@bergendal.se
Telefon 08-444 51 50, vardagar 07-17
Via chatten på hemsidan, vardagar 08-17

Varmt välkomna! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.