MIDDAG

Middagsdags? Oavsett om du är sugen på en klassisk trerätters middag, en livlig mingelbuffé, en rykande grillfest eller enkelheten i ett à la carte-utbud, har vi den perfekta middagslösningen för just ert sällskap.

Varje rätt är omsorgsfullt tillagad av våra duktiga kockar som är dedikerade till att leverera utmärkta smaker, kvalitet och hållbara menyer. Följ med oss på en resa där varje ingrediens har en historia att berätta, där passion för mat möter engagemang för miljön. Från förrätter till läckra efterrätter är varje rätt en symfoni av smaker som gör dig sugen på mer. Boka ditt bord nu och unna dig en kväll av njutning!

Boka Bord

SNABBFAKTA

  • Kockens val av 3-rätters middag serveras vardagar 17:00-20:00

  • Ala Carte meny utvalda fredagar och helger 17:00-20:00 (Barnmeny finns)

  • Sturebaren är öppen vardagar 11:00-stängning, utvalda helger 11:00-stängning
  • Barmeny serveras i Sturebaren vardagar 11:00-stängning,
   utvalda helger 11:00-stängning
  • För större sällskap och utvalda datum ordnar vi bla mingelbufféer,
   grillmiddagar och skräddarsydda middagsarrangemang.

Vegetariskt eller veganskt?

Vi anser att alla ska ha möjlighet att njuta av en god matupplevelse, oavsett kostrestriktioner. På våra menyer finns alltid minst ett vegetariskt alternativ och köket kan även anpassa menyer till vegansk kost.

All mat som serveras på Bergendal ska vara god, näringsriktig och tillagad med omsorg. Det gäller naturligtvis även specialkost och annan anpassad mat.

Läs mer om specialkost
Se veckans middagsmeny här

MIDDAGSMENY

På Bergendal finner du klassisk matlagning, ofta i ny tappning. Vackra omgivningar och arbete utifrån säsongen råvaror bidrar till kreativitet och likaså skaparlust i köket – vilket ger förutsättningar för förnyelse vilket speglas i våra menyer. För dig som gäst innebär det möjligheter att prova nya rätter och smaker.

SE MENY
Se våra Ala Carte menyer här

ALA CARTE

Upplev en smakresa med våra ala carte middagar som serveras på utvalda fredagar och helger. Välj mellan läckra förrätter, varmrätter och frestande desserter, alla inspirerade av säsongens färska råvaror. Njut av en smakrik och varierad meny som tillfredsställer alla smaklökar och skapar en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Ge dig själv och dina nära en kväll att minnas och låt oss ta hand om alla detaljer för en perfekt kväll!

SE MENY
Se våra grillmenyer här

GRILLMIDDAG

Upptäck en unik matupplevelse med våra grillmiddagar som serveras enligt ett ”sharing”- koncept, där allt som tillagas presenteras direkt vid ert bord. Njut av en familjär och inbjudande atmosfär medan ni delar på läcker mat och skapar minnen tillsammans. Vår vackra terrass med panoramautsikt över Edsviken blir den perfekta platsen för att avnjuta en grillmiddag utomhus vid strålande väder. Grillmiddagar erbjuds på utvalda datum under sommarhalvåret samt för grupper om minst 10 personer. Kontakta oss för mer information eller för att göra er bokning.

SE MENY
Se våra mingelmenyer här

MINGELMIDDAG

En mingelmiddag är den perfekta möjligheten att samla vänner, kollegor eller affärspartners för en trevlig och avslappnad tillställning. Låt oss hjälpa dig att planera och genomföra en lyckad mingelmiddag som kommer att imponera på dina gäster och göra kvällen oförglömlig.

Minimum 10 personer för bokning

Mingelmiddagarna kan serveras på flera olika platser, vi anpassar detta utefter era önskemål och vart vi tror passar bäst för er grupp att inta mingelmiddagen.

SE MENY
fest
Se vår barmeny här

barmeny

Ta del av det varierande utbudet på barmenyn i en avslappnad miljö med skön musik och barhäng. Passar perfekt för dig som söker en enklare måltid eller bara vill hänga och käka något gott i Sturebaren.  Barmenyn erbjuder allt i från varmrätter till snacksbrickor med ost och chark.

SE MENY

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.