MODERNT PÅ FALKBERGET

På Falkberget hittar du Bergendals mer samtida delar och vår stora restaurang i modern stil, som ligger i direkt anslutning till Sturebaren och utomhusterrass. Här uppe på berget bjuds vi lika mycket på närhet till naturen som enastående panoramavy över Edsviken – det är lätt att förstå varför platsen fått namnet Falkberget.

Chambre séparée på falkberget

Ta er matupplevelse till en ny nivå genom att abonnera en Chambre séparée till er måltid. Upplev exklusivitet i en av våra fyra moderna matsalar med närheten till naturen, stora fönster, havsutsikt och generöst ljusinsläpp. Förhöj din upplevelse ytterligare genom att låta oss ordna en scen och middagsunderhållning som kommer att sätta pricken över i:et på er kväll.

Matsalen är uppdelad i fyra delar: Stora Havsutsikten, Lilla Havsutsikten, Parkutsikten och Insikten. Vid större tillställningar går det utmärkt att abonnera hela matsalen, liksom det vid mindre tillställningar naturligtvis går lika bra att abonnera delar av den.

Kontakta oss idag för att boka er privata matsal och låt oss ta hand om alla detaljer, välkomna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.