Vardagar 07-09, utvalda helger 07:30-10:30

hOTELLFRUKOST

Njut av den ultimata morgonglädjen på vår klassiska hotellfrukost! Hotellfrukosten serveras i restaurang Falkberget med storslagen utsikt över Edsviken som sätter den perfekta tonen för din kommande dag.

Föreställ dig att du möts av ett noggrant utvalt utbud som är till stor del ekologiskt, faktiskt nästan 100%. Allt innehåll noggrant utvalt för att tillgodose alla smaker och önskemål. Från vårt bageri serveras nybakat bröd som smälter i munnen och ett färgstarkt utbud av säsongens frukter sprängfyllda av smak står redo att avnjutas. Vår frukostbuffé är en fröjd för ögat lika mycket som för smaklökarna.

Njut av doften av nybryggt kaffe eller välj från ett sortiment av teer för att stärka din morgonrutin. Vårt urval av juicer piggar upp och säkerställer att du börjar din dag med att känna dig energisk och återupplivad.

BOKA BORD

SNABBFAKTA

  • Öppettider vardagar 07:00-09:00, utvalda helger 07:30-10:00
  • Hållbart och nästan 100% ekologiskt
  • Klassisk hotellfrukost
  • Eget bageri
  • Kvalité
latte

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.