NT0A3499 (2)
987A9894 - edit
_77A9868_copy
Simmerskan
S76A7832
Bergendal
Bergendal
IMG_2877
beskuren

Mindre möten

På Bergendal finns oändliga möjligheter att arrangera evenemang och möten. Vi har ett antal mindre möteslokaler, perfekt för den mindre gruppen där vi erbjuder våra gäster en ombonad miljö. Välj själva mellan klassisk styrelsesittning, ett fåtöljmöte eller ett VIP-möte. 
annat än arbete

Annat än arbete

Låt hjärnan vila en stund från arbete. Det är ofta i en kombination av aktivitet, arbete och avkoppling som något nytt kan uppstå. Något man inte uppnår hemma eller på arbetsplatsen. Bergendal erbjuder stora möjligheter att kombinera arbete med annat.

_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

puff

Dagkonferens

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem.

Händer2

Kickoff

En kickoff är något alldeles särskilt. Den markerar början på något nytt och behöver lika ofta rymma goda möjligheter att förmedla målsättningar och visioner som att skapa samhörighet och motivation.