Love4
Love1
Love2
Love3
Love2
Bergendal
Bergendal

Konferens stora möten

Falkberget

Högst upp på berget med en storslagen utsikt över Edsviken finner du möteslokalen Falkberget. Lokalen har en generös takhöjd, fönster från golv till tak och en vacker utsikt över vattnet. Lokalen är belägen i vår övre foajé intill bar och matsal. Intill konferenslokalen ligger även fyra stycken grupprum som går att boka till om ni önskar. 

I lokalen ingår: 

Falkberget är utrustat med projektor med duk, headset & mikrofoner (max. 4 enheter kan köras samtidigt), hörslinga och är anpassad för rörelsehindrade. Lokalen har även två stora whiteboardtavlor och blädderblock på stativ. 

Är några av era gäster med via länk eller behöver ni spela in mötet? I Falkberget finns både kamera och ljudupptagning direkt in i ert digitala möte som sker via våra headset och mikrofoner. För mindre möten har vi även externa ljudpuckar vi kan lägga ut i lokalen som plockar upp ljudet i rummet (behöver förbokas). Allt ni behöver ha med er är en egen laptop med videomötesprogram, tex. Teams eller Zoom.

Meddela oss i förväg om ni ska ha ett helt eller delvis digitalt möte för att vi ska kunna ge er den bästa upplevelsen av mötet. 

psst... Falkberget går att boka med total avskildhet

Sittningarna nedan halveras vid tillämpning av social distansering

Storlek: 108 m²

Parkettsittning: 100 personer

Skolsittning: 72 personer

U-bord: 34 personer

Öar: 60 personer (10 x 6) Här finns flera alternativ!

Styrelse: 40 personer

 

Bokningen

08-444 51 51

Boka konferens

12