VI HJÄLPER ER

På Bergendal kan ni luta er tillbaka och lita på att vårt erfarna restaurangteam kommer att ta hand om varje detalj inför er fest. Vi kommer att hjälpa er skapa en skräddarsydd fest som passar era önskemål och behov, från dekorationer och blommor till mat och dryck. Inför er fest så ingår 3 planeringsmöten á 40 minuter kostnadsfritt.

BRA ATT VETA
Champagne

MAT & DRYCK

Våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget kök och våra festmenyer är anpassande efter säsongsbetonade råvaror för att skapa en gastronomisk upplevelse som kommer att imponera på era gäster. Ni kan vara säkra på att varje tugga kommer att vara en smaksensation.

Alla festpaket inkluderar en trerätters festmiddag och ni väljer själva vilken förrätt, varmrätt och dessert ni önskar från aktuell säsongs festmeny. Några veckor innan arrangemanget behöver ni inkomma med eventuella allergier och specialkost. Vi anpassar sedan menyn ni valt till de med allergi eller specialkost.

Vi erbjuder även ett utbud av barnmenyer, tilltugg till fördrinken, andra middagslösningar än sittande serverad och vickningar.

SE MENY
Varmrätt

FESTEN

Efter middagen är det dags att släppa loss till tonerna av er favoritmusik. Våra festlokaler erbjuder en elegant och bekväm miljö för att dansa, skratta och fira tillsammans med era nära och kära. Vi kommer att se till att festen fortsätter in på småtimmarna och att ni har allt ni behöver för att göra ert arrangemang till en riktig fest.

ÖVERNATTNING

För att göra er vistelse ännu mer bekväm erbjuder vi även boende. Ni och era gäster kan njuta av en avkopplande natt i våra bekväma rum och vakna upp till en fantastisk frukost med panoramautsikt över Edsviken.

Specialpriser för övernattning i samband med fest:

Svit 2 990 kr per natt för 2 personer inkl. frukost

Twin rum 1 990 kr per natt för 2 personer inkl. frukost

Single rum 1 390 kr per natt för 1 person inkl. frukost

Extrasängar samt barnsängar finns att boka mot kostnad och i mån av plats

LÄS MER
Dubbelsäng

FESTPAKET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.