VI HJÄLPER ER

På Bergendal kan ni luta er tillbaka och lita på att vårt erfarna restaurangteam kommer att ta hand om varje detalj inför er fest. Vi kommer att hjälpa er skapa en skräddarsydd bröllopsfest som passar era önskemål och behov, från dekorationer och blommor till mat och dryck. Inför er bröllopsfest så ingår 3 planeringsmöten á 40 minuter kostnadsfritt.

BRA ATT VETA

vigsel

Vi förstår att er stora dag är något alldeles extra, och vi är här för att göra den till en oförglömlig upplevelse. Med våra olika vigselpaket kan ni skapa ert drömbröllop precis som ni vill ha det.

För att säkerställa att ni får den bästa möjliga servicen och att allt är perfekt förberett inför er vigsel, erbjuder vi endast vigsel hos oss i samband med bokning av något av våra vigselpaket. Detta gör att vi kan lägga all vår energi och uppmärksamhet på att göra er dag helt magisk.

LÄS MER

MAT & DRYCK

Våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget kök och våra festmenyer är anpassande efter säsongsbetonade råvaror för att skapa en gastronomisk upplevelse som kommer att imponera på era gäster. Ni kan vara säkra på att varje tugga kommer att vara en smaksensation.

Alla bröllopspaket inkluderar en trerätters festmiddag och ni väljer själva vilken förrätt, varmrätt och dessert ni önskar från aktuell säsongs festmeny. Några veckor innan bröllopet behöver ni inkomma med eventuella allergier och specialkost. Vi anpassar sedan menyn ni valt till de med allergi eller specialkost.

Vi erbjuder även ett utbud av barnmenyer, tilltugg till fördrinken, andra middagslösningar än sittande serverad och vickningar.

SE MENY

FESTEN

Efter middagen är det dags att släppa loss och fira er kärlek till tonerna av er favoritmusik. Våra festlokaler erbjuder en elegant och bekväm miljö för att dansa, skratta och fira tillsammans med era nära och kära. Vi kommer att se till att festen fortsätter in på småtimmarna och att ni har allt ni behöver för att göra er bröllopsfest till en riktig fest.

ÖVERNATTNING

För att göra er vistelse ännu mer bekväm erbjuder vi även boende. Ni och era gäster kan njuta av en avkopplande natt i våra bekväma rum och vakna upp till en fantastisk frukost med panoramautsikt över Edsviken. Det är den perfekta starten på er första dag som gifta.

Specialpriser för övernattning i samband med bröllop:

Bröllopssvit 2 990 kr per natt för 2 personer inkl. frukost

Twin rum 1 990 kr per natt för 2 personer inkl. frukost

Single rum 1 390 kr per natt för 1 person inkl. frukost

Extrasängar samt barnsängar finns att boka mot kostnad och i mån av plats

LÄS MER
Dubbelsäng

BRÖLLOPSPAKET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.