Restaurang

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i. Därför är vi måna om att servera bra, vällagad och noggrant utvald mat i vår restaurang.

Med passion för och kunskap om vad som är goda råvaror, lagar våra duktiga kockar all mat från grunden i vårt eget kök. De utgår gärna från säsongens väl utvalda råvaror och maten är till stor del ekologiskt anpassad. Våra kockar anpassar våra menyer efter säsongens möjligheter och begränsningar. Oavsett om det gäller lunchbuffé, eftermiddagsfika eller 3-rätters middag. Hållbarhetsperspektivet är genomgående i vårt arbete, vilket innebär att vi vill att samtliga val som vi gör ska vara bra och väl genomtänkta. Det är därför viktigt för oss att ha en öppen och nära relation till våra leverantörer. Vi strävar alltid efter att känna en stolthet i det vi serverar på tallriken.

Att välja rätt dryck

Till god mat hör givetvis även god dryck. Tack vare ett nära samarbete med sommelierer har du möjlighet att välja ur ett genomtänkt sortiment av drycker när du besöker oss på Bergendal. Väl utvalda viner och ölsorter såväl som alkoholfri dryck. Våra kunniga och erfarna hovmästare kan självklart även ge förslag och rådgivning på plats.

Smaklig måltid!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.