Vendela
Calla
Kvast-Lisa 1440x630
Bergendal
Bergendal

Lokaler för mindre möten

Alla antal sittplatser som presenteras i respektive konferenslokal är "normal-sittningar". Vi erbjuder i dagsläget endast hälften antal platser i samtliga konferenslokaler för att kunna tillgodose social distansering. 
GT1A0514 - edit
Beskuren

Stora möten

På Bergendal finns oändliga möjligheter att arrangera stora evenemang och möten. Vi har flera rymliga lokaler med stor flexibilitet att förändra efter era önskemål.
annat än arbete

Annat än arbete

Låt hjärnan vila en stund från arbete. Det är ofta i en kombination av aktivitet, arbete och avkoppling som något nytt kan uppstå. Något man inte uppnår hemma eller på arbetsplatsen. Bergendal erbjuder stora möjligheter att kombinera arbete med annat.

_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

puff

Dagkonferens

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem.

Händer2

Kickoff

En kickoff är något alldeles särskilt. Den markerar början på något nytt och behöver lika ofta rymma goda möjligheter att förmedla målsättningar och visioner som att skapa samhörighet och motivation.