shutterstock_553070593 - kopia (2)
WSS-233
Sommarbröllop 1440x630
Vinterbröllop 1440x630
Bröllopsringar
Bergendal
Bergendal

Fest & bröllop

Drömmer ni om bröllop? Eller närmar sig födelsedagen? Bergendal rymmer alla möjligheter till fantastisk fest! Med mer än 40 års erfarenhet av att arrangera evenemang, vet vi hur man skräddarsyr såväl små som stora festligheter. Vi vet också hur mycket behov och önskemål kan variera.

Här finns såväl park som brygga, bar med panoramavy över Edsviken och flera festmatsalar i olika storlekar och miljöer att välja mellan. Från mer modernt till genuin herrgårdsmiljö. All mat lagar vi i vårt eget kök. Efter festen kan ni krypa ner i sköna sängar och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken.

Med miljömärkning, fyra stjärnor enligt Visita, säkerhetsklassning enligt Safe Hotels, bemanning dygnet runt, roomservice, matsalar och bar med utsikt – är det ett lika klokt som tryggt och bekvämt val att välja Bergendal. Fri parkering, internetuppkoppling samt inträde till relaxavdelning och gym ingår alltid.

Fest & Bröllop

08-444 51 51

Ostron

EN PÄRLA

När du väljer en pärla väljer du vårt standardpaket, ett genomtänkt paket med alla förutsättningar för en bra fest. Ett paket som bygger på en pärla innehåller:

 • Säsongsbetonad trerätts festmeny
 • Kaffe & te
 • Komplett vacker dukning

Pris 895 kronor per person (inklusive moms)

Ostron

TVÅ PÄRLOR

Väljer du två pärlor får du ett paket som naturligtvis innehåller allt du behöver för en bra fest – och lite till! Ett paket som bygger på två pärlor innehåller:

 • Tilltugg till drink
 • Säsongsbetonad trerätts festmeny
 • Kaffe & te
 • Komplett vacker dukning

Pris 995 kronor per person (inklusive moms)

Ostron

TRE PÄRLOR

Du som vill kosta på lite mer och höja nivån ytterligare ett snäpp väljer tre pärlor– och ökar känslan av lyx. Ett paket som bygger på tre pärlor innehåller:

 • Tilltugg till drink
 • Säsongsbetonad trerätts festmeny
 • Kaffe & te
 • Komplett vacker dukning
 • Vickning

Pris 1095 kronor per person (inklusive moms)

NT0A4607

Lokalhyror

Falkberget för minst 75 personer, max 264 personer
20 000 kronor inkl. moms 

Herrgårdsmatsalen för minst 40 personer, max 74 personer
15 000 kronor inkl. moms

Herrgårdmatsalen hela - kopia
K01A4933

Komponera festmeny

Mat och dryck hör oftast till festens mer betydelsefulla inslag. Här har vi satt samman ett antal fina rätter som vi tycker kan passa särskilt bra vid bröllop och andra festligheter. Du kan själv enkelt kombinera din egen festmeny genom att välja bland alternativen.

puff relax

Gym & relax

Under våren 2021 har vi totalrenoverat vår relaxavdelning och bland annat installerat en helt ny torrbastu. Fast ni kan naturligtvis lika gärna välja att krypa ner i den japanska utomhuspoolen, ta ett träningspass i gymmet eller helt enkelt bara relaxa tillsammans i sällskapsrummet en stund.
S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

Bergendal_highres07

Vigsel

Bergendal har fantastiska omgivningar och vi delar gärna med oss av våra vackra miljöer till er vigsel. Kyrklig? Borgerlig? Här finns alla möjligheter. Välj vigsel inomhus, ute i parken med bryggan och vattnet som kuliss eller i närliggande kyrka.

shutterstock_318486728 - kopia

Bra att veta inför din fest

Här har vi samlat lite information om sådant som kan vara bra att veta för dig som vill boka festligheter hos oss. Söker du någon information som du inte hittar här, är du så klart välkommen att höra av dig.

shutterstock_514818961 - kopia

Vinterbröllop

Gnistrande dagar och djupt mörker. Vintern kan bjuda på vackra kontraster. Och det är en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest. Till er som vill bjuda in till värme, ljus och glädje när året är som allra mörkast har vi ett erbjudande!

shutterstock_318486728