_MG_0467
Bergendal
Bergendal
Morgondimman lättar.
Träden brinner i höstens alla färger.
På bryggan tar någon vara på stunden.
brygga

BADA I EDSVIKEN

För dig som gillar att bada och simma kan vi erbjuda härliga bad från vår egen brygga vid Edsviken. Året runt. Naturligtvis kan du, om du vill, låna såväl handduk som badrock och tofflor. Det kostar inget extra när du bor hos oss.
 
puff relax

Gym & relax

Under våren 2021 har vi totalrenoverat vår relaxavdelning och bland annat installerat en helt ny torrbastu. Fast ni kan naturligtvis lika gärna välja att krypa ner i den japanska utomhuspoolen, ta ett träningspass i gymmet eller helt enkelt bara relaxa tillsammans i sällskapsrummet en stund.
Stockholm - kopia

Stockholms city

Endast 20 minuter med taxi från Bergendal kommer du direkt in i Stockholms innerstad. 
shoppinglechevitrine-istockcsondy 1

Shoppa loss

Förutom närheten till Stockholms innerstad som har ett stort utbud av shopping ligger Bergendal även beläget endast 15 minuter med bil från Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia. 
Padel

Spela padel

I vårt närområde finns flertalet nyöppnade padelbanor där du enkelt kan boka din bana online. Ta med hela ert sällskap eller åk iväg några stycken för en heldag i padelhallen. Vi hjälper er gärna att ordna med transport till och från banan. 
spela golf 2

Spela golf

Flertalet golfbanor finns inom en radie av 30 minuter med bil från Bergendal. Några av Sveriges bästa golfbanor ligger på bekvämt avstånd från hotellet bla Österåkers golfklubb & Ullna Golf & Country Club.
Roslagsleden

Vandra på Roslagsleden

Längs Roslagsleden väntar 19 mils vandring genom orörda skogar, i levande landsbygd, genom historiska platser och längs fantastiska sjöar och kustlandskap. Från Bergendal är det endast 1,3 km för att ansluta på etapp 1 av Roslagsleden. 
shutterstock_1788171467 - kopia

Rösjöskogens naturreservat

I Rösjöskogens naturreservat kan du uppleva en varierad natur på promenadavstånd från Bergendal. Mitt i reservatet ligger Rösjön som omges av lättillgängliga stränder. I reservatet finns lättframkomliga elljusspår, vandringsleder och mindre skogsstigar.

shutterstock_337043012 - kopia

Motionsspår & Utegym

Nära Bergendals område finns flera motionsspår. Närmaste är Rösjöspåren som delvis är upplysta fram till 22:30 och som sträcker sig mellan 2,2 - 5,6 km. I receptionen hos oss kan du få kartor och mer information. 
FV4A5561 (1)
Covidclean puff

No.1: CovidClean

Bergendal är Sveriges första CovidClean-certifierade hotell! Den internationella och helt nya standarden säkerställer åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Att ha granskats och kvalitetssäkrats av tredje part innebär ökad trygghet för både våra gäster och medarbetare.

 

K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.

Dubbelrum - kopia

Hotell

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 85 enkelrum och 41 dubbelrum, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.