_MG_0227
Bergendal
Bergendal

Konferens mindre möten

Torpet

Fem minuters promenad över ängen och in i skogen har vi ett litet torp i en solig glänta. Perfekt för den mindre gruppen som vill vara i en avskild, lugn och inspirerande miljö.

Torpet består av två rum och kök. Ett rum är möblerat med ett stort bord med stolar runt för 8 personer och det andra rummet är möblerat med mindre bord och fåtöljer för fika. Under sommaren finns det givetvis trädgårdsmöbler så man kan sitta ute och njuta av naturen.

Parkettsittning: 14 personer

Torpet har haft en mycket prominent gäst. FNs förre generalsekreterare Kofi Annan använde Torpet som författarstuga, när han tillsammans med sin hustru Nane Lagergren gästade Bergendal under en sommarvecka. På den tiden fanns det sommarfår och fårens elstängsel omgärdade torpet. Det var en härlig syn att varje morgon se Kofi Annan tillsammans med sina fem livvakter gå fram till stängslet, öppna det för att sedan fortsätta till torpet för dagens arbete. När han blev tillfrågad om han ville att fåren skulle flyttas blev svaret nej tack, de fick honom att känna sig som hemma.

Bokningen

08-444 51 51

Boka konferens

12