Veckans meny
Med reservation för ändringar
Panerad kycklinglårfilé med vitlökssmör och ”smashed potatoe”
Zucchini och halloumibiffar med myntayoghurt och buljongkokt pärlcouscous
Pannbiff med karamelliseradlök, sky och kokt potatis
Böngryta med rödcurry och basmatiris, pakchoy samt lime
Laxfilé och romsås, smörkrossad potatis med örter
Blomkålsfritters med chilimajonnäs, picklade grönsaker, cruditeé på morot
Helstekt kotlettrad med grillad kål, teriyakisås och basmatiris
Gnocchi med salvia och tomatsås, stekta bönor
Fisk och skaldjursgryta med saffransaioli, fänkål och sockerärtor
Rödbetsbiffar med fetaost, gräslöks och honungskräm
Helbakad biff med dragonemulsion och rostade rotfrukter
Tortelloni med tomatsås och basilikakräm
Ugnsbakad kyckling med äppelcidersky med timjanrostad potatis
Bakad rotselleri med tofu, syrad rödkål och sesamdressing
Dagens soppa, salladsbord, bröd & smör samt kaffe med liten kaka serveras vid varje lunch
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält