Veckans meny
Med reservation för ändringar
Hoisinglacerad fläskarré med sesamfrö och syrlig rödkål
Chevre chaud med ruccola och rostade frön
Fänkålsrubbad flankstek med potatisgratäng
Ärtbiff med rostad auberginekräm och persilja
Vitlök och chilimarinerad kycklinglårfilé rostad vitlökkräm
Varmrökt lax med syrlig gurksallad och dillmajonnäs
Tortelloni med och tomatpesto med zucchini samt ruccola
Nötfärsbiffar fyllda med ajvar, vitlök och örter
Rostad blomkål med smörbönor och parmesankräm
Gravad lax med dillstuvad potatis
Rösti med linskräm, inlagd silverlök och körvel
Dagens soppa, salladsbord, bröd & smör samt kaffe med liten kaka serveras vid varje lunch
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält