Veckans meny
Med reservation för ändringar
Hoisinbakad fläskkarré med kålsallad och chilidressing
Ugnsrostad blomkål med belugalinser och örtkräm
Coq au Vin med syltlök och sidfläsk
Tortellini med basilika, parmesansås och soltorkad tomat
Friterad kolja med dansk remoulad och kokt potatis
Linsgryta med kokos, lime, chili och koriander
Sesambakad lax med soja, gurka, mung-groddar, och basmatiris
Ärtbiff med ajvarkräm, rostade rotfrukter och friterad lök
Lammfärsbiffar med tzatziki och rostad potatis
Chorizo med syrlig kål och senapskräm
Gnocchi med kantareller, brynt smör och persiljeemulsion
Dagens soppa, salladsbord, bröd & smör samt kaffe med liten kaka serveras vid varje lunch
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält