Vecka 38
Med reservation för ändringar
Lammrostbiff med basilika & fetaost crème, timjanrostad potatis och soltorkad tomat
Tortelloni med spenat och riccotta i het tomatsås och parmesan
Pepparstekt fläskkarré med calvadosgräddsås stekta äpplen och rostad potatis
Rostade rotfrukter från Solmarka gård, friterad haloumi med senapskräm
Citronbakad lax med rostade gulbetor, romsås och dillstompad potatis
Lasagne med zucchini, tomat, timjan och morot
Kycklinglårfilé med röd curry, pak choy, kålsallad, samt sojadressing
Rökt tofu i rödcurry med sojabönor, basmatiris och chilimajonnäs
Friterad rimmad sej med remouladsås och citron
Ärt och morotsbiffar med rostad broccoli samt tahinidressing
Kycklinglårfilé med röd curry, pak choy, kålsallad, samt sojadressing
Rökt tofu i rödcurry med sojabönor, basmatiris och chilimajonnäs
Dagens lunch serveras alltid med sallad, dagens soppa, hembakat bröd samt kaffe, ost & marmelad på maten.
Vecka 39
Med reservation för ändringar
Tempura friterad fisk med sweet chili, limemajonnäs och basmatiris
Pasta tortelloni med ricotta och spenat
Nötfärsbiffar med tomat, fetaost, basilikakräm och rödvinssky
Bakad rotselleri med sojabönor, parmesansås och spenat
Bakad kyckling med vitt vin, zucchini, skogssvamp och gräslök
Morot & linskaka med körvelkräm och inkokt silverlök
Bouef bourginon med rökt sidfläsk, bakad lök, champinjoner och potatispuré
Gnocchi med svamp, brynt smör, salvia och spenat
Racks på gris från Rocklunda med chorizo, varm tomatsalsa, klyftpotatis och aioli
Röd linsgryta med tomat, kokosmjölk, citrongräs och lime
Bouef bourginon med rökt sidfläsk, bakad lök, champinjoner och potatispuré
Gnocchi med svamp, brynt smör, salvia och spenat
Dagens lunch serveras alltid med sallad, dagens soppa, hembakat bröd samt kaffe, ost & marmelad på maten.
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält