April (aktuell t om 3e Maj)
Med reservation för ändringar
MÅNDAG
SPARRIS dragonemulsion, potatiskrisp, löjrom, körvel, pickelskräm och inkokt lök
Vegetariskt: Sparris, dragonemulsion, potatiskrisp, tångkaviar, körvel, pickelskräm, inkokt lök
Weingut Rabl Langenlois, Kamptal, Riesling
RÖDING , friterad grönärtskräm, stekt hjärtsallad, dillsmörsås, bakad lök och rapsskott
Vegetariskt: Bakad rödbeta, ostronskivling, friterad grönärtskräm, dillsmörsås
Barone Pizzini Pievalta Tre Ripe, Marche, Verdicchio
CHOKLADFONDANT hallonsorbet
Corte Sant’Alda Recioto, Valpolicella, Italien, Corvina, Rondinella
TISDAG
SOTAD LAX chili, shiso, sojapärlor, inlagd ingefära och syrad silverlök
Vegetariskt: Vegansk sashimi, med chili, shiso, sojapärlor, inlagd ingefära och syrad silverlök
Weingut Rabl Langenlois, Kamptal, Grüner Veltliner
LAMMFILÈ och bakad bringa, jordärtskocka, tryffel, syltad shitake, vitlökstekt spenat, sotad lök, lammsky
Vegetariskt: Risotto, sparris, tryffel, syltad shitake, vitlöksstekt spenat och friterad palsternacka
Bai Gorri Crianza Vegan, Rioja, Tempranillo
KARDEMUMMAGLASS glasrabarber, mandelkaka och maränger
Chateau Tirecul la Gravière “Les Pins”, Sudouest, Frankrike, Semillon, Muscadelle
ONSDAG
RÖKT ANKBRÖST ramslökskapris, kålrabbi, körvel och rökt tabascomajonnäs
Vegetariskt: Rökt tofu med ramslökskapris, kålrabbi, körvel och
Ruffino Chianti Organic, Toscana, Sangiovese, Merlot
TORSK brynt smör hollandaise, sparris, grillad blåmusselsås, syrlig fänkål, krasse
Vegetariskt:. Arancini med tryffel, wrångebäcksost, sparris, fänkål och rostad vitlöksemulsion
Vignobles JeanJean, Secret de Lunès, Languedoc, Chardonnay
OSTKAKA hjortron och saltkaramellglass
Curina Verdicchio dei Castelli di Jesi Passito, Marche, Italien, Verdicchio
TORSDAG
ROTSELLERISOPPA fisk och skaldjurskrokett, grillad citronemulsion, gurkkrasse
Vegetariskt: Jordärtskockssoppa med inkokt äpple rökt tofu, körvel
Domaine Fernand Engel, Alsace, Pinot Gris
OXFILÈ potatiskaka med västerbottensost, ramslök, knippmorot, rostad vitlökssky
Vegetariskt: Bakad rotselleri med linser och bönor i spetskål och vårvelouté med örter
Á Fleur de Pampre Rouge, Côtes-du-Rhône, Grenache, Syrah, Cinsault, Carignan
CREMÈ BRÛLÈE
Chateau Tirecul la Gravière “Les Pins”, Sudouest, Frankrike, Semillon, Muscadelle
FREDAG
SPARRIS dragonemulsion, örtsallad, friterad mathavre och picklad gurka
Weingut Rabl Langenlois, Kamptal, Riesling
RÖDING friterad grönärtskräm, stekt hjärtsallad, dillsmörsås, bakad lök och rapsskott
Vegetariskt: Bakad rödbeta , ostronskivling, friterad grönärtskräm, dillsmörsås
Barone Pizzini Pievalta Tre Ripe, Marche, Verdicchio
CHOKLADFONDANT med hallonsorbet
Corte Sant’Alda Recioto, Valpolicella, Italien, Corvina, Rondinella
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält