Januari (t om 3e Februari)
Januari (t om 3e Februari)
Med reservation för ändringar
SKALDJUR, krokett med variation på betor och citrusemulsion
Vegetariskt: Kikärta, krokett med variation på betor och citrusemulsion
Vinrekommendation: NV, Domaine Fernand Engel, Crémant d’Alsace, Chardonnay
OXFILÉ & OXKIND, kräm på rotselleri, rödsteklök, krisp på sidfläsk och bakad spetskål
Vegetariskt: Nattbakad rotselleri med bakad spetskål, syrad steklök och persiljekräm
Vinrekommendation: Á Fleur de Pampre Rouge, Côtes-du-Rhône, Frankrike, Grenache, Syrah, Cinsault, Carignan
KAFFE, glass, karamellpannacotta, lingon och kondenserad mjölk
ÄLG rökt, tunnt skivad, inkokta senapsfrön, vattenkrasse, tryffelemulsion och lökring
Vegetariskt: Rökt tofu med inkokta senapsfrön, vattenkrasse, tryffelemulsion och lökring
Vinrekommendation: Ca’ del Baio Barbera d’Alba Paolina, Piemonte, Italien, Barbera
RÖDINGFILÉ bakad med sandefjordsås, regnbågsforellrom, mandelpotatispuré och dill
Vegetariskt: Ravioli fylld med karljohansvamp, scharlottenlöksås, bönor och basilikaolja
Vinrekommendation: Domaine Nuiton Beaunay, Bourgogne, Frankrike, Chardonnay
VANILJ , glass med varm saltkolasås, kolakrisp, bakad choklad
JORDÄRTSSKOCKA, ostronskivling, bakad lök, champagnevinägersås
Ricasoli, Antica Fuedo Della Trappola, Toscana, Italien, Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot
ANKBRÖST stekt, morotskräm, rostad vitlök, apelsin och ingefärasky och röd shiso
Vegetariskt: Friterad tofu , morotskräm, rostad vitlök, soja och chilidressing, röd shiso
Rene Mure Assemblage, Pinot Blanc, Riesling, Pinot Gris, Alsace, Frankrike
BLODAPELSIN sorbet, lemoncurd och maräng
REGNBBÅGSFORELL sotad, fänkål, dillemulsion, inlagd gurka och potatiskrisp
Vegetariskt: Citron och timjanbakad svartrot med dillemulsion, gurka och potatiskrisp
Vinrekommendation: Corte Sant’Alda Soave, Veneto, Italien, Garganega, Trebbiano, Chardonnay
HJORTINNANLÅR, ugnsstekt, friterad svamp, pumpapuré, wrångebäck samt rödvinssky
Vegetariskt: Friterad svamp med pumpapuré, inkokt pumpa, wrångebäck samt dragonvelouté
Vinrekommendation: Koyle Cuvée los Lingues, Colchagua Valley, Chile, Cabernet Sauvignon
KAFFE , glass, karamellpannacotta, lingon och kondenserad mjölk
SKALDJUR, krokett med variation på betor och citrusemulsion
Vegetariskt: Kikärta krokett med variation på betor och citronemulsion
Vinrekommendation: NV, Domaine Fernand Engel, Crémant d’Alsace, Chardonnay
OXFILÉ & OXKIND, kräm på rotselleri, rödsteklök, krisp på sidfläsk och bakad spetskål
Vegetariskt: Nattbakad rotselleri med bakad spetskål, syrad steklök och persiljekräm
Vinrekommendation: Á Fleur de Pampre Rouge, Côtes-du-Rhône, Frankrike, Grenache, Syrah, Cinsault, Carignan
VANILJ, glass med varm saltkolasås, kolakrisp, bakad choklad
Menyer lämnas på förfrågan
Menyer lämnas på förfrågan
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält