Juli
Med reservation för ändringar
Under Juli månad serveras vår SOMMARMENY under Fredagar & Lördagar.
Augusti
Med reservation för ändringar
MÅNDAG
SKALDJURSSOPPA grapefrukt, gurka, dill & smörgåskrasse
Vegetariskt: Jordärtskockssoppa med jordärtskockschips, grapefrukt och smörgåskrasse
MAJSKYCKLINGBRÖST AU VIN svartrökt sidfläsk, shiitake, bakad lök & potatispuré
Vegetariskt: Linsotto med rödvin, lök och timjan
BLÅBÄRSSORBET vaniljpannacotta, inlagd fänkål, lakritsflarn
TISDAG
BAKAD SPETSKÅL brynt smörkräm, stekta kantareller, parmesanflarn, körvel
TORSKRYGG grillad citronemulsion, fänkål, krondillsmörsås, kräftor & tomat
Vegetariskt: Confiterad fänkål, grillad citronemulsion, bönor, krondillsmörsås och tomat
VARM ÄPPELPAJ vaniljsås, röd ängsyra
ONSDAG
SVENSKA TOMATER basilikaemulsion, silverlök, getost & fröknäcke
PLUMA med variation på lök, rosmarin, spetskål
Vegetariskt: Bakad rödbeta med variation på lök, rosmarin och spetskål
CRÈME BRÛLÉE
TORSDAG
SKALDJURSSOPPA grapefrukt, gurka, dill & smörgåskrasse
MAJSKYCKLINGBRÖST AU VIN svartrökt sidfläsk, shiitake, bakad lök & potatispuré
Vegetariskt: Linsotto med rödvin, lök och timjan
BLÅBÄRSSORBET vaniljpannacotta, inlagd fänkål, lakritsflarn
FREDAG
BAKAD SPETSKÅL brynt smörkräm, stekta kantareller, parmesanflarn, körvel
OXFILÉ, helstekt med knippmorot, potatiskaka med västerbottensost och rostad vitlökssky
Vegetariskt: Arancchini, knippmorot, tryffelemulsion och körvel
VARM ÄPPELPAJ vaniljsås, röd ängsyra
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält