Förrätter
HUMMER, soppa med variation på betor från Solmarka gård och citronemulsion
ÄLG, rökt med inkokta senapsfrön, vattenkrasse, tryffelemulsion samt lökring
JORDÄRTSKOCKA, rostad ostronskivling, bakad lök och champagnevinägersås
Feststämning
Med reservation för ändringar
HUMMER, soppa med variation på betor från Solmarka gård och citronemulsion
ÄLG, rökt med inkokta senapsfrön, vattenkrasse, tryffelemulsion samt lökring
JORDÄRTSKOCKA, rostad ostronskivling, bakad lök och champagnevinägersås
OXFILÉ, helstekt med bakad oxkind, rotsellerikräm, bakad spetskål, inkokt rödsteklök och timjansky
REGNBÅGSFORELL, bakad med Sandefjordsås, regnbågsforellrom, mandelpotatispurè rädisa och dill
KARLJOHANSVAMP, risotto med scharlottenlökssås, stekt kejsarhatt, basilikaolja, friterad mathavre
BLODAPELSIN, sorbet , citronkaka, lemoncurd och maräng
VANILJ, glass med varm saltkolasås, kolakrisp och karamellpannacotta
CHOKLAD, fondant med havtornssorbet och rostad vitchoklad
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält