Förrätter
HUMMER, krokett med variation på betor från Solmarka gård och citronemulsion
ÄLG, rökt med inkokta senapsfrön, vattenkrasse, tryffelemulsion samt lökring
JORDÄRTSKOCKA, rostad ostronskivling, bakad lök och champagnevinägersås
Feststämning
Med reservation för ändringar
HUMMER, krokett med variation på betor från Solmarka gård och citronemulsion
ÄLG, rökt med inkokta senapsfrön, vattenkrasse, tryffelemulsion samt lökring
JORDÄRTSKOCKA, rostad ostronskivling, bakad lök och champagnevinägersås
OXFILÈ, helstekt med bakad oxkind, rotsellerikräm, bakad spetskål, rödsteklök och timjansky
RÖDINGFILÈ, bakad med Sandefjordsås, regnbågsforellrom, mandelpotatispurè rädisa och dill
KARLJOHANSVAMP, ravioli med scharlottenlökssås, stekt kejsarhatt, basilikaolja
BLODAPELSIN, sorbet med lemoncurd och maräng
VANILJ, glass med varm saltkolasås, kolakrisp och bakad choklad
CHOKLAD, fondant med körsbärsglass
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält