Alla hjärtans dag

Unna dig en kväll av romantik i vår restaurang på Falkberget den 14 februari.

Våra kockar har komponerat en 3- rätters Alla hjärtans dag-meny, med kulinariska mästerverk som lovar att locka dina smaklökar. Från smakrik hummersoppa till perfekt tillagat ankbröst, varje rätt är en hyllning till smak och passion.

Komplettera din måltid med ett vinpaket som vår sommelier har satt ihop för att förhöja smakerna av er matupplevelse.

Avsluta din kväll med något gott att dricka från baren och utmana varandra i en biljardomgång eller ett sällskapsspel. Det är det perfekta slutet på en perfekt kväll.

  • Alla hjärtans dag middag 695 kr per person

    Inkluderar en Amuse, en förrätt, en varmrätt (ni väljer från tre olika alternativ) samt en dessert. Se menyn längre ned på sidan.
  • Passande vinpaket 395 kr per person

    Inkluderar ett glas mousserande till fördrink, ett glas vin till förrätten samt ett glas vin till varmrätten. Självklart har vi även alkoholfria alternativ.

Boka gör du enklast i bokningsmodulen här på sidan. Det går också bra att ringa eller mejla oss.

Skål för kärleken!

med övernattning

Alla hjärtans dag-paketet är designat för att skapa en mysig kväll för dig och din speciella person. Ni kan checka in från kl. 15:00 och därefter nyttja vår relaxavdelning om ni önskar. I relaxavdelningen finner ni en gemensam torrbastu, japansk pool utomhus samt ett mysigt relaxområde. Morgonrock och tofflor ingår i ert rum.

Njut sedan av en romantisk 3-rättersmiddag i Restaurang Falkberget, där våra duktiga kockar har skapat en speciell Alla hjärtans dag-meny. Efter middagen kan ni slå er ner för en drink i baren och när kvällen går mot sitt slut väntar en god natts sömn. Vakna upp till en härlig frukostbuffé innan ni checkar ut kl. 10:00. Omfamna kärlekens magi med oss!

Menyn på Alla hjärtans dag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.