Bergendal
Bergendal

FESTMENYER

Är det dags att fira något riktigt ordentligt? Vill du slå på stort med en högtidlig bankett? Då kan det vara bra att veta att Bergendal rymmer lysande möjligheter till högtidlig fest!

Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet på Bergendal. Omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Här hittar du såväl park som egen brygga att lägga till vid. Vår bar bjuder på panoramavy över Edsviken och vi har flera festmatsalar i olika storlekar och miljöer att välja mellan, från genuin herrgårdsmiljö till våra moderna miljöer uppe på Falkberget.

Så dra på dig aftonklänningen eller fracken och låt oss rulla ut den röda mattan. Mingla med vänner och slå er sedan ner tillsammans vid tjusiga bord. Om du vill ser vi naturligtvis till att mingelfotografen förevigar kvällen.

Med mer än 40 års erfarenhet vet vi hur mycket behov och önskemål kan variera. Tillsammans med rutinerad och serviceinriktad personal, vällagad mat (våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget kök) och stort engagemang skräddarsyr vi evenemang för både mindre sällskap och riktigt stora grupper.

Bokningen

08-444 51 51

Boka konferens

Våra festmenyer erbjuder vi till större sällskap och arrangemang. Här ovan väljer du det månadsspann som du tänkt anordna din fest för att se menyvalen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 

shutterstock_354527417
WSS-233 - kopia

Fest & Bröllop

Här har du alla möjligheter att bjuda till fantastisk fest! Vi har såväl bar med terrass och utsikt som flera festmatsalar att välja mellan, från Falkbergets mer moderna stil med panoramavy över sjön till Libius genuina herrgårdsmiljö från tidigt 1900-tal.

shutterstock_479653543 - kopia

Mötesformer & Idéer

Vi har skapat flera olika skräddarsydda paket med olika teman, beroende på vad just ert syfte med mötet är. Med flera års erfarenhet har vi försökt samla ihop våra tankar och idéer med dessa mötesformer. Önskar ni bara konferera över dagen eller kanske mingla tillsammans hela kvällen? Vi vill hjälpa er att skapa ett riktigt lyckat arrangemang! 
980x550

Matsalar

På Bergendal har du flera matsalar och festlokaler i skiftande miljöer att välja mellan, från de mer moderna matsalarna på Falkberget, med panoramautsikt över sjön eller vår genuina  herrgårdsmatsal. Dessutom finns såväl de mindre matsalarna där ni har möjlighet till ”chambre separé”.