GT1A1004

SÄKERHET OCH HÄLSA HÖGSTA PRIORITET

Att säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare har högsta prioritet, är en självklarhet för oss på Bergendal. Därför tar vi det som nu sker, internationellt och nationellt, på stort allvar. Vi följer utvecklingen med noggrannhet och håller extra krisgruppsmöten. Vi följer alla rekommendationer som kommer från myndigheter och vi har själva genomfört en rad åtgärder (informationen uppdateras löpande) för att säkra situationen, läs i PDF:en nedan eller fråga oss!

CovidClean™ certifierade

Sedan 1 juli 2020 är Bergendal certifierade i CovidClean™ av Safe Hotels. Certifieringen innebär att vi säkerställt att våra rutiner, utrustning och åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19 samt är kvalitetssäkrade och granskade av en extern part utifrån en internationell standard.

Läs mer om CovidClean™

Safehotels CovidClean Certificate stamp  - kopia
puff

Lokaler i avskildhet

Bergendal är en stor fastighet, med stora möjligheter att avskilja och dela upp olika delar. Med hela 10 500 kvadratmeter till vårt förfogande kan vi erbjuda såväl konferenser som måltider och boende – i garanterad avskildhet från andra grupper. Allt för att säkerställa den trygghet som situationen nu kräver.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

Komplett lösning för digitala möten

Kanske är ni många? Kanske är ni spridda över landet eller världen? Utöver möjlighet till möten i avskildhet kan Bergendal också ge er tillgång till marknadens bästa streaminglösning för möten på distans.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

digitalt puff