Rum3
Rum1
Rum2
Rum4
Svit1
Svit2
Svit3
37
Bergendal
Bergendal

Vi söker en pärla till vår hotell- och konferensavdelning

Vi tror att du är en omtänksam person som är ambitiös i allt du gör, är utåtriktad och älskar att träffa människor. Vi hoppas att du är en lojal och pålitlig kollega som gillar att jobba i team. 

Några av dina arbetsuppgifter:

Sedvanligt receptionsarbete med allt vad det innebär
Värdskapsarbete & relationsbyggande med våra gäster
Ge våra gäster Stockholms bästa bemötande
Uppstart och välkomstgenomgång av alla våra gästers möten
Ge våra gäster den hjälp de önskar och överträffa deras förväntningar

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbete inom hotellreception, konferenshotell, möten/konferensbokning eller liknande. 

När du jobbar med oss på Bergendal så jobbar du tillsammans med människor som alla brinner för att ge bra värdskap. Därför är det viktigt att du gör det också. Det är också viktigt att du gillar att få saker och ting gjorda. Vi uppskattar om du gillar att lära. Och vi blir glada om du gillar digitala verktyg. Du behöver kunna formulera dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 procent med start i augusti 2022 eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är, som alltid i vår bransch, förlagda till dagar, kvällar och helger. Bergendal tillämpar årsarbetstid.

Kontakta Jeanette Tillberg på jeanette.tillberg@bergendal.se om du har frågor och där kan du även skicka din ansökan. Intervjuer sker fortlöpande.

Känner du igen dig? Ansök redan nu, för då vill vi ha dig som kollega!

Bergendal är ett framgångsrikt hotell vid vackra Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Vi är klimat- och miljöengagerade (miljömärkta av Svanen sedan 1990-talet och hållbarhetscertifierade). Vi är även säkerhetsklassificerade enligt Safe Hotels högsta nivå och medlemmar i Svenska Möten, Sveriges största organisation för fristående hotell- och konferensanläggningar.

Vi vet att vår personal är vår nyckel för att kunna garantera den service våra gäster söker. Därför arbetar vi ständigt för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna för att utföra sin uppgift – och fortsätta vilja utveckla sig tillsammans med oss.

Känner du igen dig? Ansök redan nu, för då vill vi ha dig som kollega!

GT1A0589 - kopia

SKICKA DIN ANSÖKAN! 

Jeanette Tillberg 
Hotellchef
jeanette.tillberg@bergendal.se
073-066 29 62

Vi ser fram emot din ansökan!