FZ2A6666 wide
GT1A0036 wide
FZ2A6769 wide
987A2789 - wide
16
Bergendal
Bergendal

Älskar du att jobba i kök men vill även ha tid till sånt du brinner för?

Vi förstår att även duktiga, ambitiösa och erfarna personer har ett liv utan för jobbet och vill ha en balans i livet. Man kanske har barn, har skaffat hund, har en idrott som man älskar eller något helt annat som man brinner för. Vi förstår det! Vi eftersträvar personal som har många bollar i luften, även på sin lediga tid.

Vi söker en riktigt duktig matkreatör till ett av Sveriges roligaste kök.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Bergendals matkoncept samt vara en drivande kraft i vårt arbetslag så vill du vara med och bidra med din kunskap och personlighet, tveka inte på att höra av dig till oss. Beroende på vilken roll och erfarenhet du har så är ditt intresse och passion för matlagning det viktiga. 

På Bergendal lagar vi mat på de bästa råvarorna, närproducerade och hållbara. Vi har en nära relation med våra leverantörer och producenter för att hitta den bästa kvalitén. Vi mäter inköp av ekologiskt och har en tydlig uppföljning för att ständigt utveckla vårt kök.

Vi arbetar i ett proffsigt nytt kök (invigdes 2016) med mycket dagsljus och bra utrustning.

Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge våra gäster bästa tänkbara kvalitet. Köket är ständigt med och påverkar Bergendals utveckling och vill ligga i framkant i val av råvaror och kvalité på maten. Här kan alla vara med att påverka sin arbetsmiljö och vårt mål är att vara en av branschens bästa arbetsplatser.

Vi söker personal till olika anställningar och roller, visstid, enstaka dagar och 100 %-iga heltidstjänster med tillsvidareanställning. Bergendal tillämpar årsarbetstid. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällar och helger.

Intresserad? Mejla Håkan Holmgren F&B manager på hakan.holmgren@bergendal.se eller skicka sms eller ring på 0703111577.

987A0185