bild till annons - kopia
Bergendal
Bergendal

Är du matkreatör? Digitalt mötesproffs? Eller kanske en allmän glädjespridare?

Vi räknar med att vi kommer att få fullt upp i höst, när pandemin äntligen ska tvingas släppa sitt hårda grepp om besöksnäringen. Därför söker vi nu nya härliga kollegor att jobba tillsammans med!

Vi söker en rad pärlor till flera av hotellets avdelningar: från kök, restaurang och bar till konferens och möten. Vi kan alltså behöva dig oavsett om du är matkreatör eller glädjespridare, om du älskar fart och fläkt, är digitalt mötesproffs eller ”bara” gillar allt som är digitalt. Om du älskar att göra livet lättare för andra eller har andra färdigheter som du tror vore bra för oss, hör av dig på en gång! Kanske är du en av alla pärlor vi söker?

När du jobbar med oss på Bergendal så jobbar du tillsammans med människor som alla brinner för att ge bra värdskap. Därför är det viktigt att du gör det också. Det är också viktigt att du gillar att få saker och ting gjorda. Vi uppskattar om du gillar att lära. Och vi blir glada om du gillar digitala verktyg. Du behöver kunna formulera dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

De olika tjänsterna (heltidstjänster, deltidstjänster och extra vid behov) tillsätts löpande. Arbetstiderna är, som alltid i vår bransch, förlagda till dagar, kvällar och helger.

Bergendal är ett framgångsrikt konferenshotell vid vackra Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Vi är klimat- och miljöengagerade (miljömärkta av Svanen sedan 1990-talet och hållbarhetscertifierade). Vi är även säkerhetsklassificerade enligt Safe Hotels högsta nivå och medlemmar i Svenska Möten, Sveriges största organisation för fristående hotell- och konferensanläggningar.

Vi vet att vår personal är vår nyckel för att kunna garantera den service våra gäster söker. Därför arbetar vi ständigt för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna för att utföra sin uppgift – och fortsätta vilja utveckla sig tillsammans med oss.

Känner du igen dig? Ansök redan nu, för då vill vi ha dig som kollega!

bild till annons

Skicka din ansökan! 

Tror du att du passar bäst på hotellets avdelningar?

Jeanette Tillberg 
Hotellchef
jeanette.tillberg@bergendal.se
073-066 29 62

Tror du att du passar bäst i köket eller restaurangen?

Håkan Holmgren
F&B Manager
hakan.holmgren@bergendal.se
070-311 15 77

Är du inte helt säker på vart du passar bäst så skicka till någon av oss ändå!

Vi ser fram emot din ansökan!

Tid & rum 2

I tid och rum

Ett möte på Bergendal är ett möte i tid och rum. Här vid Edsviken har vikingar levt och färdats. Här har torpare brutit mark. Och här valde godsägare Liljenroth i början av 1900-talet att bygga sig den herrgård som sedan 1940-talet stått värd för många utbildningar och möten.

Vy-fran-tradgard

Trygg på Bergendal

På samma sätt som vi arbetar för att tillgodose våra gästers önskemål och att hålla hög service- och komfortnivå, strävar vi på Bergendal ständig efter att erbjuda trygghet i form av skydd mot stöld, våld, hot, brand och andra olyckor. 

Översiktsbild

Hitta rätt här

Det här är en mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge vår vita herrgårdsmiljö sällskap av modern arkitektur. Här är en översiktskarta som hjälper dig att hitta rätt när du är hos oss på Bergendal.

_MG_0637
Bergendal
Bergendal
S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

_MG_4624

Konferera på Bergendal

Styrelsemöte? Kongress? Utvecklingssamtal? Eller kanske kreativt fåtöljmöte? Med 25 variationsrika möteslokaler bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Allt miljömärkt, med högsta säkerhetsklass och utvalt av Svenska möten.

K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.