K01A4819
K01A9713
NT0A4181
K01A4867
NT0A4607
NT0A3817
_MG_0910
Bergendal
Bergendal
Ostron

Sport- & påsklov: TRE PÄRLOR FÖR EN

Har ni det lite lugnare på arbetet under loven? Passa på att boka vårt erbjudande och höja nivån och öka känslan av lyx. Du får tre pärlor till priset av en.
Puff (1)

MARS-PÄRLA

Ett annorlunda middagskoncept för er som tycker att en tre-rätters sittande middag är lite tråkig och långrandig. Vi erbjuder er att utan extra kostnad istället få avnjuta vårt koncept "middag på delade fat". Ni betalar för ordinarie middag men får denna uppgradering till ett värde av 295 kr ex. moms per person. 

Puff_vin

APRIL-PÄRLA

Har du fått i uppdrag att ordna en trevlig aktivitet under er konferens? Inte helt lätt eller hur...Vi har därför en lösning som passar de flesta grupper som vi hoppas ska hjälpa dig. Under april månad bjuder vi nämligen på dryckesprovning av öl eller vin tillsammans med vår sommelier Mattias. Ni betalar endast för den drycken som provas.

Maj_puff

MAJ-PÄRLA

Behöver ni fylla ut konferensprogrammet med någonting roligt? Älskar ni att tävla eller vill ni bara ha en trevlig lugn stund tillsammans? Oavsett vilket så passar vår aktivitet "Kockarnas kamp - Femkampen" utmärkt för de flesta grupper. Med eller utan tävlingsmoment, det väljer ni. 
Grillat

JUNI-PÄRLA

Att känna doften av grillat är något som många associerar sommaren med. Hos oss på Bergendal erbjuder vi ert sällskap att avnjuta grillbuffé istället för ordinarie konferensmiddag under alla fredagar i juni. Vi bjuder också på Stockholms bästa utsikt under middagen. Välkomna till bords!
_MG_4671
K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

shutterstock_1047574045 (1)

Hållbart hotell

Ett konferenshotell riskerar att vara rätt resurskrävande och därför lägger vi stor kraft vid att arbeta så hållbart och klimatsmart som möjligt. Som Svanenmärkt konferenshotell sedan 1990-talet och med nutidens klimatpositiva certifieringar brukar vi säga att vi har ”svart bälte” i miljöengagemang på Bergendal.

_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

puff

Dagkonferens

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem.

_MG_4624

Konferenslokaler

Vad passar bäst? Ett torp? Stallet? Några fåtöljer? Eller kanske en amfiteater? Med 25 variationsrika möteslokaler, den största rymmer upp till 160 personer, bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Stora som små.